Om du har problem med att läsa detta mail, klicka här för en webbversion.

Speed Business®
För Dig som är VD, ägare,
regionchef, kontorschef
Varmt välkommen önskar vi Ola Linnteg till EFKOM AB och Speed Business®!
Jag vill härmed önska Ola Linnteg, tidigare klubbchef för IBF Falun, varmt välkommen till EFKOM AB och Speed Business®. Ola har ett fantastiskt positivt och trevligt bemötande och upplevs av de allra flesta som mycket seriös, erfaren och kompetent. Det är därför mycket glädjande och spännande att Ola nu kommer arrangera Speed Business® för företagsledare hos EFKOM AB i november!
/Mika Snell, VD, EFKOM AB och ägare till Speed Business®
"Nu vill jag arrangera Speed Business®"
Under många år har jag jobbat med människor, senast som klubbchef för IBF Falun. Jag tycker verkligen om att att träffa människor och även att sammanföra människor samt möjliggöra nya affärer och erfarenhetsutbyten. När Mika Snell frågade mig ifall jag ville arrangera Speed Business® kändes det naturligt att tacka ja, jag har ju själv deltagit som VD för IBF Falun och vet hur viktigt det är med personliga relationer på den nivån. Så det här ska bli kul!
Speed Business® #9 i Falun
måndag den 11/11 kl. 15.15 - 18.00!

För 9:e gången arrangeras Speed Business® för Dig som är företagsledare. Det är titelorienterat, Du skall vara VD, ägare, regionchef, kontorschef eller delägarel. Marknadschef, försäljningschef eller representanter är välkomna att kontakta andra forum. Hittills har drygt 9000 personliga möten ägt rum inom Speed Business®, kommande ca. 1200 personliga möten kommer ske måndag den 11/11 kl. 15.15 - 18.00 på Dalasalen, I13 i Falun. Anmäl Dig här!
Ytterligare referenser finner ni via www.speedbusiness.se

 

Att boka 20 personliga möten med andra företagsledare, besöka dessa för att sedan sammanställa att uppskattningsvis ca. 3-5 möten var givande, tar ca. 2 veckor.
Här får Du dem serverade för 2200 kr exkl. moms. Anmäl Dig här, finns plats kvar i Din bransch får Du bekräftelse på att Du är välkommen (max 3 företagsledare/ bransch), om inte ges Du möjlighet att boka nästa möte våren 2014.

Varmt välkommen till Borlänge för Speed Business® #9!
Med vänlig hälsning
Ola Linnteg, projektledare, Speed Business®
Mika Snell, grundare av Speed Business®

Anmälan till Speed Business på Dalasalen 2013-11-11 görs till Ola Linnteg på:
Email: ola.linnteg@efkom.se
Mobil: 070 - 623 58 04
 
Anders Doverskog, VD Leksands IF, i möte med Simon Berglund, ägare SB Media, på Speed Business® 18/3 2013, Galaxen, Borlänge
Twitter   Facebook   Google   Blogger   LinkedIn
EFKOM AB är en agentur med fokus på utbildning. Alla agenter känner till varandras styrkor vilket gör att EFKOM AB alltid agerar 100% kundorienterat. Läs mer om EFKOM AB´s agenter är via hemsidan samt inom vilka 14 områden vi utbildar inom. EFKOM AB är idag moderbolag för Speed Business®.

EFKOM AB & Speed Business®
Besöksadress: MineLounge Falun efter överenskommelse  
 

Email: ola.linnteg@efkom.se   |  Mobil: 070 - 623 58 04   |  www.speedbusiness.se

Det här är ett meddelande från EFKOM AB. Vi hoppas att den här kommunikationen är välkommen.
Om du inte vill få mer information från oss i framtiden, så kan du avregistrera dig här